cosy day

fasen sicken mysig lördag jag har haft! trots att jag fortfarande har lite feber, väldigt ont i halsen och inte somnade förrän vid 6 imorse och sen gick upp fem timmar senare så har jag haft mycket mer energi än de två senaste dagarna kombinerat vilket är underbart och tyder på att jag håller på att bli frisk igen.

käkade lunch med familjen på baksidan i våran inglasade del och drack sedan kaffe utomhus i solen, så underbart! åkte efter det med pappa och min bror när de köpte skor och sen storhandlade vi mat då m&p åkte ner till Frankrike i eftermiddags och jag & O åker inte ner förrän på fredag så är ensamma hemma i några dagar så skönt om vi slipper åka och handla mat.

nu på kvällen så lagade jag och O tacos som vi käkade framför tv:n samtidigt som vi kollade på Interstellar. trots att den var nästan 3 timmar lång så var den faktiskt riktigt bra, det var flera gånger som jag blev jäkligt confused men bra film ändå!

jag har en ganska lång to do lista som skulle behöva vara avklarad innan vi åker nästa vecka så imorgon tror jag får bli en fixar-dag då jag inte riktigt har någon annan dag förutom onsdag som jag har tid på mig och på onsdag ska jag försöka packa vilket tar mig ett tag då jag är extremt noggrann och petig med vad och hur jag packar så det kommer antagligen ta en stor del av dagen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229